هنرجو نوشته است:
ممنون جناب عرفان عزیز لطف کردین
.و اینکه در مرکز هم حالت چراغ باید یک لحظه خاموش شه یا کلا خاموش میشه .
توی توضیحات
فرانکو نوشته شده که زمانی که یک فلز رو دارین سنس میکنید و چراغ روشن میشه از محل شروع روشنایی در راستای روشنایی که دارین حرکت میکنید یعنی دارین راستای شعاع هدف رو طی میکنید چراغ روشن هست و به محض خاموش شدن چراغ، آنتن شما یا وسیله شما یا بدن شما روی هدف قرار داره،البته یکجا هم میگه بنظرش بدن ادم وقتی روی بار میرسه حالت شیلد رو بازی میکنه و باعث خاموشی چراغ میشه.بعد ازین خاموشی دیگه روشنایی نیست بلکه خاموش شد دیگه روشن نمیشه.من فقط یکبار این حالتی که
فرانکو توضیح داده رو تجربه کردم و حرفش درست بوده با این تفاوت که اوایل آنتن من به محل خاموشی رسید همون جا محل هدف بود نه بدن من.این اختلاف در تجربه هم میتونه منطقی باشه.هر گونه تغییری در سنس کردن احتمال داره پیش بیاد و این اختلاف منطقی باشه.یعنی امکان داره شما تو محیط خودت سنس دیگه ای رو متفاوت با تجربه من تجربه کنی و اینهمه تفاوت فقط بخاطر نوع کارکرد این مدار و وابستگی شدیدش به محیط کاوش هست.اما من عقیده دارم فقط زمانهایی یک فلز میتونه شعاع چند متری ایجاد کنه که هم عمق کمی داشته باشه وهم شرایط محیطی ویزه ای محیا باشه یعنی مجاور تاسیسات برقی و یا در کنار خونه ها یا ازین قبیل محیطها باشه یعنی وجود عواملی که اثر فلز یا خوده وسیله رو تحت تاثیر میزاره و چگونگی سنس رو تغییر میده.در محیطهای دور ازین عوامل از اهداف عمیق هیچ شعاعی ندمیبینید و محل روشنایی چراغ حدود روی بار هست و محل خاموشی هم همون حدود روی بار هست.یعنی روشن میشه، یک قدم جلوتر خاموش میشه.این روشنایی و خاموشی انقد نزدیک هم هستن که این طور فرض میشه که در هم تداخل دارن اما اگر چندییییین بار جستجو رو تکرار کنید متوجه میشید که واقعا یک نظمی در روشنایی و خاموشی هست و از یک محدوده مشخص تجاوز نمیکنه.انگار که این بارهای الکریکی یک چیدمان منظم دارن نه اینکه مثل ذرات پخش شده و نامنظمی در هوا باشن.البته شما حتما در تستها و تجربه هاتون دقیقا به یکسری ذرات باردار در هوا برمیخوردی و چراغ روشن میشه که این ذرات بصورت پخش و نامنظم در هوا منتشر شدن که مهمترین ویزگیشون اینه که بعد از یکی دو بار که سنس میشن اگر برگردید به عقب و دوباره تنظیم کنید و برید جلو دیگه سنس نمیشن.یعنی انگار اون ذرات بار دار پس از برخورد با آنتن و چند بار چپ و راست کردن و حرکت آنتن در اون فضا تموم شدن و ازبین رفتن و دفعه سوم و چهارم که از عقب دوباره به سمتشون میرید سنس نمیشن.اما در روشناییهایی که برای اهداف واقعی هست شما چندین بار هم دوباره از عقب به سمت هدف برید روشنایی رخ میده و پس از یکی دو بار سنس تموم نمیشه و همون نظم و تمرکز و چیدمان منظم رو میبینید.اگر محیط شرایطی ایجاد کنه که بشه از جهات مختلف سنس حاصل بشه از هر جهتی هم به طرف هدف برید محل روشنایی تا محل خاموشی فاصله اندکی داره.همین محدوده روشنایی و خاموشی روی بار هست.
باید این نکته رو توجه کنیم چون خوده سنس کردن یا نکردن وچگونگی سنس کردن در این وسیله خییییییلی به شرایط محیطی بستگی داره بنابراین گزارشی که
فرانکو از سنس وسیله خودش میگه و یا اون فیلم دوجرانسکی که از سنس 2حلقه طلا در عمق 40 سانتی که میگه 40 روز ازش گذشته میبینیم رو نمیتونیم الگو یا نمونه سنس برای این وسیله در محیط خودمون بدونیم.یعنی اون گزارشها رو ملاک قرار ندید و خودتون میبایست در اهداف واقعی تمرین کنید.