جناب erfan عزیز بسیار ممنونم از تشریح تجربیات ارزشمندتون واقعن لذتبخش بود
و سپاس بسیار از دوست دانشمند گرامی mstar عزیز..
پیش از هرچیزی باید بگم که از چنین بحث و تبادلات تئوریک واقعن لذت میبرم و مطمئنن راه درست رو بهمون نشون خواهند داد..
اما اونطور که از توضیحات دوست گرامی جناب mstar متوجه شدیم یونها نمیتونن میدان الکتریکی ایجاد کنند مگر در اطراف دفینه که حاصل تجمع یونها در اطراف دفینه هست که باعث تشدید میدان الکترواستاتیک دفینه میشن..
اما باز هم این سوال مطرح میشه که چطور این میدان میتونه اونقدر تقویت بشه که از اعماق چندین متری با یک ردیاب قابل آشکارسازی باشه اونهم با تفاسیری که جناب erfan فرمودند؟
و مهمترین سوال این هست که چرا ردیاب به دفینه حساس هست ولی به فلز جدید نه؟!(البته اگر این ادعا صحت داشته باشه!)
بصورت سوال مطرح میکنم:
آیا یونها میتونن بصورت هادی برای میدان مغناطیسی باشند؟
آیا یونهای یک فلز میتونن روی اتمهای خاک تاثیرگذار باشن؟
من هنوزم تصور میکنم عامل یونی در اثر هاله ای دفینه باید اثرات متفاوت بیشتری به نسبت تشدید میدان الکترواستاتیک داشته باشه..
البته شاید اشتباه میکنم ولی این توضیح که تنها میدان الکترواستاتیک باید عامل سنس باشه کمی دور از ذهن هست وگرنه هیچ ردیابی نمیتونه در محیط شهری درست کار کنه زیرا فلزات همه جا هستند!
همونطور که میدونیم فلزات باارزش دارای میدان به مراتب ضعیفتری هستن!
ضمن اینکه چنین میدانهایی به راحتی با ابزارهای متعارف دیگه قابل اندازه گیری هستند!(همانند مگنتومترها)
شاید سوال کلیدی این هست که یون بجز تشدید میدان الکتریکی چه کار دیگری انجام میده؟؟