درود Rooz عزیز ممنون از شما
کارایی که انجام دادم: تعویض رگولاتور و تعویض آیسی ها با نمونه با کیفیت تر. همچنین تعویض ولوم 1مگ با مقاومت 1مگ 1درصد (چون ولوم با کیفیت موجود نبود موقتاً مقاومت گزاشتم برای تست). ولتاژ ورودی آمپلی رو که از قبل از مقاومت R4 گرفته بودم رو اصلاح کردم و از بعد مقاومت بردم (طبق مدار عرفان جان)
دیروز دستگاه رو بردم بیابون برای تست که متاسفانه یه مشکل دیگه هم به مشکلات قبلی اضافه شد!
دستگاه از نظر ثابت موندن
آستانه بهتر شد یعنی بعد از یکی دو دقیقه که دستگاه روشن می مونه
آستانه بدونه تغییر ثابت میشه
ولی از نظر سنس اثر اسمون موفق نشدم (دیروز ولتاژ رو تا 0.45 پایین آوردم)
متاسفانه دستگاه هیچ واکنشی نداره انقد ثبات داره که مطمئنم اصلا چیزی سنس نمیکنه (حتی با ولتاژ زیر1 ولت) و ثباتش بخاطر عدم کارکرد درستش هست
با انواع ترانزیستور و خازن و کریستال امتحان کردم ولی بی نتیجه بود
دیروز بعد از حدود یک ساعت کار با دستگاه داشتم همینجوری ولتاژ بعضی نقاط مدار رو اندازه میگرفتم تا رسیدم به ترانزیستور 5 متاسفانه دیدم در پایه بیس و امیتر ترانزیستور ولتاژ 0 هستش (با اینکه چند دقیقه قبلش اون دوتا پایه ولتاژ داشت) نمیدونم به یکباره چی شد که ولتاژ خروجی صفر شد! با چند تا ترانزیستور دیگه هم امتحان کردم بازم ولتاژ صفر بود
خلاصه اینکه دیگه بیخیال این فیبر شدم میخوام اگه عمری بود یه تستر قطعات بسازم بعد از اول یه فیبر دیگه بزنم ببینم چی میشه
انقد که به مدار و لاین های مدار نگاه کردم چشام سیاهی میره وقتی چشامو میبندم عکس مقاومت و خازن و ترانزیستور از جلوی چشام رد میشه