دورود بر arlim عزیز
خواهش می کنم نکاتی هست که می تونه برای افراد محقق و باحوصله مفید باشه که عرض کردم . متاسفانه روی تغییر و بهبود مدار کم کار شده این اواخر . هدف بنده بیشتر ایجاد انگیزه و مسیر های درست در درک کارکرد و بهینه کردن سیستم هست البته در حد دانش اندکم ، فقط قبل از هر چیز توصیه می کنم اگر تازه وارد مبحث دستگاه فرانکو شدید اول با روش های استاندارد قبلی که استاد عرفان توضیح دادن یا خود فرانکو ساخته وسیله ای بسازید و باهاش کارکنید ، بعد از نتیجه گیری و کسب تجربه و شناخت دقیق وسیلتون اقدام به بهینه کردن اون کنید .
در پاسخ سوالتون پیشنهاد بنده انجام مرحله به مرحله ی همه تغییرات برحسب نیاز خودتون هست ، مثلا فردی در اعمال و تغییر خازن ها مشکل داره که باید رو اون بخش کار بشه ، فرد دیگه در مرز صفر ولت دستگاه مشکل داره که می تونه از ولوم دوبل استفاده کنه . اول باید از ساخته خوتون آگاهی کسب کنید . در واقع هدف بنده بیان روش های ولومی کردن دستگاه بصورت کامل بوده .
در روش اول شما باید بر حسب دیود های واریکاپی که در بازار هست و اندازه گیری الکتریکی مقدار ظرفیت اون اقدام به بهینه سازی قسمت خازن های C2 C3 C4 بکنید .برای جلوگیری از هزینه ی زیاد می تونید اصلا این دیود ها رو از دستگاه های اوراقی خارج کنید ، در بخش تونر تلوزیون هم این دیود به وفور پیدا می شه
، بایک سرچ ساده هم کم و کیف قطعه و موارد دیگه رو بیشتر مطالعه کنید نکاتش دستتون میاد . روش کار به این نحوه که شما مثلا خازن 3 رو خارج می کنید و بجای اون دیود واریکاپ قرار می دید ، این دیود یک خازن هست که ظرفیت اون بر حسب مقدار ولتاژ مابینش تغییر می کنه و این تغییر با یک ولوم ساده با دقت بالا قابل دسترس هست . بر حسب شماتیک شما می تونید سطح ولتاژ سنس مدار رو در بهترین حالت بادقت بسیار خوب قرار بدین و دردسر جابجایی خازن رو دیگه نداشته باشید .
درباره ی ولوم دوبل هم هر شماره ای که از یک تا ده کیلو بتونید پیدا کنید قابل استفاده خواهد بود و مرز صفر ولت رو بدون تعویض خازن بدست خواهید آورد .
با آرزوی موفقیت و بهترین ها برای همه ی دوستان عزیز