سلام و عرض احترام خدمت جناب مهندس عزیزید
بسیار ممنونم از لطف بیکران شما
بله تمام شرایطی که حضرت عالی در فایل راهنما فرمودین رعایت کردم البته از نظر خودم
من در ۲ حالت چک کردم که بنظرم خاک الوده به فویل سوخته و اب شده بود چون در حالت اول که عرض کردم با فرکانس ۲۰۰ خود خاک را میزد و هر جا که خاک بیشتری انباشت میکردم سنس قویتری بود
در حالت دوم هم فرکانس را روی ۱۰۰ گزاشتم که میتر سنس تا نهایت ۲۰ یا ۳۰ میرسید و چوم محل خاکستر بالای سقف حفره بود و ضخامتش سقف تا بالای محل خاکستر حدود ۷۰ سانت بود کاملا چک گردم اطراف اونجارو ولی چیزی نبود اما طبق تجربه ای که دارم بنظرم سنجاق بوده برای فضا نوردی
که پودر شده باشه زیرا سنس با فرکانس ۲۰۰ و عدم سنس با فرکانس ۱۰۰ احتمالا ذرات فویل یا سنجاق پودر شده بوده و از همین جهت فرانکو هم اونجارو گرفته اما چون سنس فرانکو هم چشمک زن نبود و ممتد بود شک داشتم که نویز بوده یا فلز و همچنین وجود حفره زیر اون محل بسیار فریبنده بود
در حالت گراند خاموش هم در محل خاکستر سنس بود که با جابجایی خاک و انالیز خاک با لوپ و مشت گردن خاک جلوی لوپ چیزی نبود فقط هر جا خاک را انباشت میکردم سنس قوی میشد تا میتر ۱۰۰ با فرکانس ۲۰۰ ولی با فرکانس ۱۰۰ همونطور که در بالا گفتم چیزی نبود در خاک ولی نتونستم بیشتر لایه داری کنم چون به سنگ سخت خوردم خودم میگم چیزی نبوده اما خدایی اپراتوری با فلزجو خیلی عالیه اگه تنظیم فرکانس نبود معلوم نبود الان چقدر حفاری کرده بودم
مهندس جان خیلی خیلی خوشحالم که سوال بنده حقیر را پاسخ میدهید
در مورد روشی که با لوپ ۶۰ فرمودین اسپید و فرکانس را روی چه حالتی بزارم تا ثبات و سنس بهتری داشته باشم ؟
برای لوپ ۶۰ تاشو مربعی باید چند دور سیم و چجوری بسازم میشه مانند فریم ۱×۱ انجام بدم؟