babrestan نوشته است:
درود جناب سنه دژ
درمورد اپراتوری سیستم توضیح میدین تجربیاتتونو!
و اینکه پی دیکا تا چند متر سنس داره و جاهایی که امواج نباشه ایا سنس هستش
و کم غلط ترین شماتیک رو میتونم کجا ببینم!
پیشاپیش سپاس فراوان از محبت و راهنماییهای شما!
در مورد اپراتوری پی دی
درسته که پی دی سیستمی پیچیده ست اما اپراتوریش زیاد سخت نیست
این همه پیچیدگی ، برای اینه که کارش ساده و بینقص باشه
اما فقط کارآمد بودن سیستم کافی نیست ، باید برای بررسی یه منطقه ، درست عمل کنیم که بهترین و دقیق ترین نتیجه رو بگیریم
گاهی ردیاب بد نیست ، محل هم بد نیست ، اما روش اپراتوری ، باعث میشه که جواب درست و حسابی گرفته نشه ، یا حتی هدف از دست بره
روش اپراتوری هم منظورم فقط تنظیم کردن سیستم نیست ، بعضیها کاملا به سیستم تسلط دارن اما اصلا نمیدونن که چجوری حرکت کنن و یه محل رو بدرستی بررسی کنن
درنتیجه در آخر کاوش ، خودشونم مطمئن نیستن که این محل ، آخرش چیزی داره یا نداره
یعنی اپراتور باید بعد از کاوش یک منطقه ، بتونه با قطعیت بگه که این محل جنس داره یا کلا ارزش گشتن نداره
این حالت ، همش به کارآمد بودن سیستم نیست . حتی اگه یه فلزیاب پالسی هم باشه و فقط 1 متر هم عمق نفوذ داشته باشه ، اپراتور باید در آخر بتونه بگه که این محل بطور یقین تا عمق 1 متری ، چیزی نداره . نه اینکه بگه سیستم خوب نیست و نمیدونم شاید جایی چیزی باشه و هزار تا اما و اگر
پس ضعف سیستم را با ضعف اپراتوری ، قاطی نکنیم
هنگام کاوش ، بنده از همون اول ، سیستم رو آماده میکنم . یعنی نمیرم تو نقطه ی مشکوک و بعد سیستم بزنم بلکه قبل از ورود به محل ، از دور همه چی رو بررسی میکنم
توجه داشته باشید که اگه بعضی از ردیابها رو ببرید روی محل داغ ، ممکنه متوجه چیزی نشید و بسادگی هدف رو از دست بدید
با توجه به موقعیت محل ، جهت حرکت شمالی جنوبی رو از دور تعین میکنم و بسمت محل حرکت میکنم . هنگام حرکت نیز در حال کاوش هستم .
بغیر از اینکه در آن جهت حرکت میکنم ، با راست و چپ کردن ، طرفین را نیز بررسی میکنم
اگر عرض منطقه ، زیاد باشه ، چندین خط را در همان جهت از ابتدا تا انتها ، کاوش میکنم که بیشترین قدرت رو برای همه ی خطوط طولی داشته باشم
مشکوک ترین واکنشها را تعین میکنم و منطقه ی کاوش رو کمتر میکنم
داغترین محل که مشخص شد
بعد از جهات مختلف ، محل رو بارها بررسی میکنم . بعد کم کم به محل نزدیک میشم و بنوعی محاصره ش میکنم
قویترین نقطه که پیدا شد ، حالا شروع میکنم به بررسی هدف .
اگه هدف به اندازه ی کافی قوی باشه ، وجودش تائید میشه و میمونه تعین عمق و مشخصات هدف
ولی اگه واکنش ضعیف باشه ، کار مقداری سخت میشه . باید بررسی کنم ببینم :
- هدف ضعیفه ؟
- یا سیستم ضعیفه ؟
- یا عاملی باعث واکنش میشه ؟
اگه هدف ضعیف باشه ، مثلا چیزی مثل خرده فلز باشه ، باید به روش خودش پیدا بشه
اگه سیستم ضعیف باشه ، بازم باید مشکوکترین نقطه را تعین کرد و تعین کرد که آیا سیستم ضعیفه یا هدف بی ارزشه ؟
اگر هم عاملی مانند امواج یا فرستنده و امثالهم ، باعث سنس شده ، میتوان با همون سیستم عاملش رو پیدا کرد که سردرگم نشیم از علت واکنش
یعنی کلا باید مشخص بشه که چی به چیه . نه اینکه هی دور خودمون بچرخیم و آخرشم خودمون ندونیم که آیا چیز باارزشی بود یا نبود
اگه هر محلی رو بدرستی کاوش کنم ، دیگه برای بار دوم برنمیگردم اونجا ، مگر اینکه سیستم دیگری باشه یا هدفم تست کردن باشه