انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:00am

پاسخ به موضوع  [ 981 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 99  بعدی
 PD 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر دوستان باصفای انجمن فلزجــــــــــــــــــــــــــــــــو.
تا حدودی گفته های جناب سنه عزیز رو تصدیق میکنم علت اینکه برد به صورت جدا ساخته میشه اینه که تاثیر کمتری روی هم بزارن که بیشترین تاثیر رو فرستنده مدار میذاره که من هم اون رو جدا کردم بعد اون قسمت تغذیه هم جدا باشه بهتره اما در مواقعی که شیلد یا منفی مدار زمین پی سی بی میشه این تاثیرات خیلی کم میشن واستفاده متعدد فیلترهای تغذیه در این مدار هم کمک زیادی میکنن واز همه مهمتر فشردگی که در پی سی بی وطرز قرار گرفتن قطعات ایجاد کردم خودش این مشکل رو کمتر میکنه مهمترین عاملش هم سیمکشی کوتاه بین قطعات هست.به هر حال من طرح رو اماده کردم اما قبل از قرار دادن باید چک نهایی بشه تا اگه مشکلی بود دوباره کاری نشه.فقط اینکه محمود عزیز هم باید بیشتر همکاری کنن چون خیلی غیبت میکنن وباید شفاف سازی کنن.چون بعضی از قطعات تغییر جزیی دارن که مشخص شده البته نه همه مخصوصا کلاس نوع ترانزیستورها هنوز دقیق مشخص نیست واینکه شماره سیم کویلها فریت فرکانس اسیلاتور تغییر خازنهای اسیلاتور و گیرنده فریت.از همکاری دوستان بینهایت سپاسگذارم :)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 6 دی1394 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. بهرام جون. دستت درد نکنه. ممنون بابت پی سی بی. خواهشاً پی سی بی که قطعات رو همراه تراکها داره بذار که هم بهتر متوجهشون بشیم و هم بشه بررسیشون کنیم. عزیزم به دلیل مشغله اجباراً مواقعی غیبت میکنم. منظور از شفافسازی در چیه؟ حتماً در مورد مقادیر درست ترانزیستور وسایر نکات تا بتونم دریغ نخواهم کرد. باید دقیق نگاهشون کنم ببینم کدوما مثلاً نوع B و کدوما نوع C هستن. در مورد کویلها که قبلاً مطالبشو گذاشتم. چشم اونا رو هم دوباره میذارم. فعلاً بذار این پی سی بی ها رو بررسی کنیم.. ولی خوب همونطوریکه پیشنهاد دادی میخواهی همین 4-3 نفری که هستیم در خصوصی بقیه مطلبو ادامه بدیم.؟ :D خوب وقتی اساتید فن نمیان جلو گویی با زبان بیزبانی به ما میگن: " جمعش کنید اینا چیه؟" :ymsigh:

یکشنبه 6 دی1394 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قربان شما.چشم برسی کنم اگه مشکلی نداشت کامل در اختیارتون میزارم .منظورم از شفاف سازی همونی بود که گفتی و اگه وقت نمیکنی حداقل شماتیک خودتو مقادیر قطعاتی که تغیر کردن بنویسی همینطور ترانزیستورا با پسوند واینکه نمره سیم چند هست ابعادش چقدره یکی 12 گفته یک 9 فریت هم که هرکی خواسته 5دور یا کم کرده یا زیاد کرده البته این کم وزیاد کردنا رو باید اصولی انجام داد چون 5 دور کم کنی ظرفیت سیم پایین میاد فرکانسهای بالا رو بهتر پوشش میده واینکه فرکانس اسیلاتور هم که شما گفتی مهم نیست اتفاقا خیلی مهمه من نمیدونم این اقای مورگان راستش رو گفتن یا نا درست اما واسه مدار باید فرکانس درست رو بزاریم وگرنه بعد این همه هزینه هیچ.راستی محمود جان از پ د قبلیت هم یک فیلم بزار خیلی دلم میخواد ببینم چطور کار میکنه حتی اگه کم هم سنس میکنه مشکلی نداره فقط میخوام ببینم تفکیکش چطوره کلا محض دلخوشی.در مورد مدار هم من به یکی دوجاش مشکوکم گمون کنم باید یک دستی ببرم البته همین نسخه شمارو زدم اما میدونم این مدار دوقسمتش مشکل داره که بعد از ساخت اینشالله درستش میکنیم. \M/

یکشنبه 6 دی1394 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا محمود چی شد دوست عزیز یعنی این کارایی ازتون خواستم خـــــــــــــــــــــــــــیلی مشکل بود :-?
من برد رو بازبینی کردم همه چیز مرتبه فقط بعضی قسمتها رو جابجا کردم که کمی فیبر منظمتر بشه اسیلاتور هم فشرده تر شده به هر حال کاری بود که از ما خواستین با اون که طراحی مداری که قطعه زیاد داره حوصله میخواد ودقت بالا ما این همه اومدیم جلو شما هم چندتا قدم بیا جلو دیگه برادر :)
کویلهای اسیلاتور هم فقط نمره سیم رو گفتن 030 حالا مابقی جزیات باشه تا خودتون استین بالا بزنین 8-}

دوشنبه 7 دی1394 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهرام جان دقیقا تا چه عمقی میشه روی این دستگاه حساب کرد در هوا و در خاک؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 7 دی1394 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
بهرام جان دقیقا تا چه عمقی میشه روی این دستگاه حساب کرد در هوا و در خاک؟

منم مثل شما محسن جان اگه بگم تا الان این سیستم رو نساختم دروغ نگفتم فقط روی توتم کار کردم که دیدین.اگه نسخه اصلش بود میشد نظر داد.نسخه زیاد اصلش هم که دوستان گذاشته بودن ومربوط به نمونه اولیه همین پ د هست اما بعد تکمیلش کردن حالا اون نسخه دست چند نفر افتاده هر کدوم یک جور تغیرات روش پیاده کردن .در کل اگه پیکربندی مدار زیاد دستکاری نشده باشه میشه نقاط حساس مدارو به دست گرفت و اگه تغیر کرده باشه باید با حوصله جلو بریم.اقا محمود گل هم مارو وارد این ماجرا کرد خود گلش هم الان نیست حالا ما موندیم هزاران سوال بـــــــــــــــــــــــــــــــی پاسخ :D

دوشنبه 7 دی1394 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. بابا بهرام جون عجب قاضی عجولی هستی. :D مشتی جون بنده از صبح که میرم سر کار تا الآن که دارم تایپ میکنم امکان ورود به فلزجو رو ندارم. همه سیستما شبکه ان وامکان هرگونه ورود و نصب برنامه و فیلتر شکنی و... فقط برای ادمین ممکنه. این من یه قدم تو یه قدم دیگه چه صیغه ایه؟ :D

عزیزجون دستت درد نکنه. خیلی زحمت کشیدی. راستی؛ مگه اینارو با برنامه نکشیدی؟ پس چرا مقادیر قطعات + تراکها با هم رو نمیذاری؟ بنده که الآن لا به لای اینا گیجم. :-\ الآن دیگه این آخرین ورژن پی سی بیه؟ یعنی همه 6 بورد رو در این یک بورد منظور کردی؟ دیگه چیزی نمونده بکشی؟ مگر قصد نداشتی فرستنده و گیرنده رو کاملاً از هم جدا تهیه کنی؟ بدینگونه با هم تداخلی ندارن؟ اون فایلارو بذار پس فردا ببرم از همگی پرینت بگیرم بنده نیز بررسیشون کنم. بالاخره آدم که میخواد رو چیزی توان و اعصاب و پول هزینه کنه نباید ایرادای تابلو داشته باشه. 4 تا چشم بهتر از 2 تاست. ;) در مورد اون قول مورگان نمیدونم دروغ بوده یا نه. ولی اینو میدونم که در سیستمای یونیاب هر کدومشون فرکانس فرستنده خاص خودشو داره. حتی مدلهای مختلف مینه اورو هم با هم یکی نیستن. ظاهراً یه محدوده ای از فرکانس برای بمباران محل کافیه ولی گیرنده خیلی مهمه که ثابت باشه.
فیلم هم چشم در اولین فرصت میگیرم و میذارم.
در مورد بورد خودم اینم عکسش همونیکه با دست کشیده بودم و حسابی افتضاح بود. فکر میکنم روشون پیشوند ترانزیستورها رو نوشتم . ولی کاملاً از این موضوع مطمئن نیستم. اگه مشغله بذاره و وقت کنم مو به مو بررسیشون کنم. راستی، اگر عکسای 6 تا بورد پی دی الونسو رو بذارم کارگشا هست؟
.

پیوست:
PCB Layout1.jpg

دوشنبه 7 دی1394 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
سلام. بابا بهرام جون عجب قاضی عجولی هستی. :D مشتی جون بنده از صبح که میرم سر کار تا الآن که دارم تایپ میکنم امکان ورود به فلزجو رو ندارم. همه سیستما شبکه ان وامکان هرگونه ورود و نصب برنامه و فیلتر شکنی و... فقط برای ادمین ممکنه. این من یه قدم تو یه قدم دیگه چه صیغه ایه؟ :D

عزیزجون دستت درد نکنه. خیلی زحمت کشیدی. راستی؛ مگه اینارو با برنامه نکشیدی؟ پس چرا مقادیر قطعات + تراکها با هم رو نمیذاری؟ بنده که الآن لا به لای اینا گیجم. :-\ الآن دیگه این آخرین ورژن پی سی بیه؟ یعنی همه 6 بورد رو در این یک بورد منظور کردی؟ دیگه چیزی نمونده بکشی؟ مگر قصد نداشتی فرستنده و گیرنده رو کاملاً از هم جدا تهیه کنی؟ بدینگونه با هم تداخلی ندارن؟ اون فایلارو بذار پس فردا ببرم از همگی پرینت بگیرم بنده نیز بررسیشون کنم. بالاخره آدم که میخواد رو چیزی توان و اعصاب و پول هزینه کنه نباید ایرادای تابلو داشته باشه. 4 تا چشم بهتر از 2 تاست. ;) در مورد اون قول مورگان نمیدونم دروغ بوده یا نه. ولی اینو میدونم که در سیستمای یونیاب هر کدومشون فرکانس فرستنده خاص خودشو داره. حتی مدلهای مختلف مینه اورو هم با هم یکی نیستن. ظاهراً یه محدوده ای از فرکانس برای بمباران محل کافیه ولی گیرنده خیلی مهمه که ثابت باشه.
فیلم هم چشم در اولین فرصت میگیرم و میذارم.
در مورد بورد خودم اینم عکسش همونیکه با دست کشیده بودم و حسابی افتضاح بود. فکر میکنم روشون پیشوند ترانزیستورها رو نوشتم . ولی کاملاً از این موضوع مطمئن نیستم. اگه مشغله بذاره و وقت کنم مو به مو بررسیشون کنم. راستی، اگر عکسای 6 تا بورد پی دی الونسو رو بذارم کارگشا هست؟
.

پیوست:
PCB Layout1.jpg

قربانت اقا محمود .چرا دیگه من 6تا برد رو ریختم تو 2 تا برد :D فرستنده کلا جداست گیرنده ها هم + تغذیه روی یک برد.چشم میزارم اما خیالت راحت اینقدرد با حوصله کار کردم که امکان نداره یک خش خوردگی توی پی سی بی ومدار پیدا کنی خودم 2تا داشتم چهارتایی دیگه هم غرض کردم شدم فلترون که اشتباهی نداشت هباشم حتی چندین بار جای قطعات رو عوض کردم تا بهترین حالت رو داشته باشه قربون شما هم که از من عجول تری :D
چرا نباشه فـــــــــــــــــــــــــــداتشم اونهارو هم بزار چون الونسو هم یک نمونه از این مدار بوده حالا شاید یکی دوطبقه کم وزیاد شد ه باشه اما دقیقا میشه از روی اون هم به نکته های حیاتی دست پیدا کنیم \M/

دوشنبه 7 دی1394 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب داداش بهرام . اینم فایل حاوی عکسها ی بوردها:

پیوست:
PD Circuits.rar

سه شنبه 7 دی1394 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدمت شما محمود جان ال وعده وفــــــــــــــــــــــــــا :ymhug:
تمام جزیات رو مشخص کردم که بدونین چی به چی هست فقط یک خازن بعد از ساخت کارایش باید تست بشه اگه جواب نداد پلاریته رو عوض میکنیم.انشالله که مدار جواب بده ونیاز به تغییر نداشته باشه و مشکلی هم نباشه به هر حال هر سوالی بود در خدمتیم دوست عزیز

راستی تا الان 18 نفر فایلهای شمارو دان کردن پس این 18 نفر کـــــــــــــــــــــــــــــــــــجان که من نمیبینم :-?

سه شنبه 8 دی1394 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 981 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 99  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure