نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوباره بر همه دوستان عزیزم. دوتا سوال داشتم , اول این که لبتاب من پورت com نداره به نظر شما اگه یه تبدیل com به usb برای اتصال دسگاه استفاده کنم , برای نصب دسگاه مشکلی پیدا نمیکنم. ( راه حل پیشنهادی شما دوستان چیه) و سوال دوم این که دسگاه من باتریش خارج دسگاه هست , بعد پرآب زنی باتری را بردارم و بیام خانه یه لبتاب وصل کتم ایا اطلاعات دسگاه پاک میشه یا نه
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 10 شهریور1393 - 11:01pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
jafar نوشته است: سلام دوباره بر همه دوستان عزیزم. دوتا سوال داشتم , اول این که لبتاب من پورت com نداره به نظر شما اگه یه تبدیل com به usb برای اتصال دسگاه استفاده کنم , برای نصب دسگاه مشکلی پیدا نمیکنم. ( راه حل پیشنهادی شما دوستان چیه) و سوال دوم این که دسگاه من باتریش خارج دسگاه هست , بعد پرآب زنی باتری را بردارم و بیام خانه یه لبتاب وصل کتم ایا اطلاعات دسگاه پاک میشه یا نه از تبدیل استفاده کن مشکلی نیست بیشتر دوستان هم از تبدیل استفاده میکنن,
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 10 شهریور1393 - 12:16am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوباره بر همه دوستان عزیزم. دوتا سوال داشتم , اول این که لبتاب من پورت com نداره به نظر شما اگه یه تبدیل com به usb برای اتصال دسگاه استفاده کنم , برای نصب دسگاه مشکلی پیدا نمیکنم. ( راه حل پیشنهادی شما دوستان چیه) و سوال دوم این که دسگاه من باتریش خارج دسگاه هست , بعد پرآب زنی باتری را بردارم و بیام خانه یه لبتاب وصل کتم ایا اطلاعات دسگاه پاک میشه یا نه از تبدیل استفاده کن مشکلی نیست بیشتر دوستان هم از تبدیل استفاده میکنن, پس يني تبديل cOM به USB تو بازار پيدا ميشه!؟ بازم ممنونم
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 8:29am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
كاني جان متاسفانه لينك دوم باز نميشه ، توي سايتش هم رفتم ( http://www.sussexarch.org.uk) باز نميكنه..انگار ك كلن سايتش حذف شده!!!
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:24am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: كاني جان متاسفانه لينك دوم باز نميشه ، توي سايتش هم رفتم ( http://www.sussexarch.org.uk) باز نميكنه..انگار ك كلن سايتش حذف شده!!! بفرما جعفر اقا اینم سورفر http://soft98.ir/software/engineering/16955-Surfer.html
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 11 شهریور1393 - 12:05am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: keyhanjam نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوباره بر همه دوستان عزیزم. دوتا سوال داشتم , اول این که لبتاب من پورت com نداره به نظر شما اگه یه تبدیل com به usb برای اتصال دسگاه استفاده کنم , برای نصب دسگاه مشکلی پیدا نمیکنم. ( راه حل پیشنهادی شما دوستان چیه) و سوال دوم این که دسگاه من باتریش خارج دسگاه هست , بعد پرآب زنی باتری را بردارم و بیام خانه یه لبتاب وصل کتم ایا اطلاعات دسگاه پاک میشه یا نه از تبدیل استفاده کن مشکلی نیست بیشتر دوستان هم از تبدیل استفاده میکنن, پس يني تبديل cOM به USB تو بازار پيدا ميشه!؟ بازم ممنونم بله زیاد
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 11 شهریور1393 - 12:08am |
|
|
barfgir
کاربر فعال
|
کسی روشی برای بدست آوردن عمق هدف پیدا نکرد؟
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 4:05pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 8:05pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام این پی سی بی با ماژولی که گفته شده کار میکنه؟؟؟؟؟؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 10:00am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
بله در مدار اتصالات به ماژور هم هست rx و tx و gnd زمین مدار (منفی)
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 12:13pm |
|
|
|