سورنا نوشته است:
ی تصویر دیگه فرستادم از همونایی ک امروز ب دستم رسید مهندس خصوصیتو چک کن فکر کنم واضحتره!بگذریم. آقای عزیز مگه من اپراتور این سیستمم ک بتونم تحلیلش کنم اسکناشو عجبا!!!!!! دارم فارسی پست میزارم! بعدشم من هیییییچ تعصبی روی این قضیه ندارم چون نه مال منه و نه پیشنهادم میکنم کسی بره سمتش چرا? چون ادمایی ک میان اینجا 90 درصدشون ندارن و محتاج، خوده بنده هم شاملش میشم، و اگ برن 10-15تومن بدن و مکانشون باقر باشه اونوقت میخوان چ گلی ب سر کنن ها??با این پول میشه حداقل ی نقطه زن خوب گرفت و همیشم برای خودشون برن کاوش و حالشو ببرن. در کل من چون میدونم هست و واقعیت داره سر حرفم هستم حالا ی عده هم بیان منکر بشن. من وظیفه دونستم واقعیت رو عنوان کنم همین.
درود
سورنا جان عزیز من ناراحت نشو چون شما اولین کسی هستید که لااقل توی دنیای مجازی به عکسهای گرفته شده از ماهواره به اذعان خودتون دسترسی دارید
ما که به قول شما سوادشو نداریم ولی نتونستیم هیچ جای وب رد پایی از این موضوع پیدا کنیم و مهمتر هم اینکه هیچ کسی ادعای شما رو نداشته
حالا چجوریه که این تصاویر فقط بدست شما میرسه؟
اگه شما بگید اسم این ماهواره چیه و مال کدوم کشوره که شما کیفشو میبرید اعدامت میکنن؟
اگه قرار بود اعدامت کنن تا حالا اعدامت کرده بودن شما که لطف کردین و برای بالا بردن سطح آگاهی ما جماعت بیسواد این موضوع رو پیش کشیدین یه محبت بکنین بیشتر آگاهی مارو بالا ببرید و درموردش توضیح بدید!
ما که نخواستیم اسم و فامیل کسی رو بدونیم
دوست عزیز یه توضیح علمی بده
درباره نحوه عملکر این ماهواره
درباره ماهیت این ماهواره
درباره ملیت این ماهواره
درباره مالکیت این ماهواره
دوست عزیز اگر همچین موضوعی باشه چجوریه توی یک کشور جهان سوم با این پیشینه که هنوز از زمانی که اینترنت اومده توش 10 سال نگذشته ملت میان همچین استفاده ای میکنن اونوقت توی دنیای به این پهناوری هیچ جایی بحثی ازش نیست؟
یا یکبار برای همیشه پاسخ این اما و اگر ها رو بده و یا مرد و مردونه این بحث رو که هیچ منفعتی درش نیست دیگه خاتمه بده
شما فرمودید که هدفت بالابردن آگاهی ماست
خب ممنون ولی میشه بفرمایید که اگر من فردا همچین ادعایی کردم و گفتم همچین سیستمی هست و ازم توضیح خواستن و گفتن جیه و طرز کارش چجوریه
بگم سورنا گفته والامن نمیدونم؟