دوست من مشخص نکردید که این تستی که میگید چطور انجام دادید؟همین اقای کرمی که میگید در تایپک 4500 صفحه 46 چنین بیانی داشتن عین عبارت خودشان را کپی کردم
"""""""""لام و درود
دوستان زیادی در مورد نحوه تشخیص دستگاه اصلی 4500 تو خصوصی از بنده سوال کردن که لازم دونستم به صورت علنی پاسخ بدم!که سایر عزیزانی که اقدام به خرید میکنن با مشکل مواجه نشن....در این مورد تحقیق زیادی انجام دادم و نمونه دستگاههای وارداتی از سمت دبی رو بررسی کردم!جالبه که 10 درصد دستگاههای این شرکت با گزینه MAN TUNE مشکل ندارن و بقیه تو رنج 206 به بالا اصلا تنظیم نمیشن.میگین نه آزمایش کنید
دستگاههای اصلی 4500 بعد از لحظهای که روشن میشن تا لحظه بالانس اتومات که چیزی کمتر از 10 ثانیه هستش یه بوق ممتد دارن ولی نمونه های تقلبی استارتشون به یه نحو دیگه هستش!!!!!!!!!!!!!!نمونه اصلی فوق العاده پر قدرت و کم صدا تو کار ظاهر میشه و تقریبا با تمام تنظیمات تو رنجهای مختلف سازگاری داره اما نمونه تقلبی بسیار بی ثبات و ضعیف هستش ...و اینکه هیچ وقت فریب بر چسپ هلوگرام و دلار و نمیدونم سریال و اس ام اس و این بازیها نخورین دستگاه اصلی رو طبق مطالبی که عرض کردم تست و آزمایش کنید.
موفق باشید"""""""""""""
از آقا کرمی نیز معذرت میخوام
دوست من لطفا باسند صحبت کنید اگر من نیز پیگر این موضوع هستم چون قصد خرید دستگاه رو دارم وقصد جسارت به شخص خاصیی رو ندارم