shakib نوشته است:
درود ..
این سیستم مقاومت سنج هست و هیچ ارتباطی با شرایط مغناطیسی و قطبین نداره ...بنظر بنده اشتباه میکنید
درود و ارادت
اینکه عرض کردم مغناطیس یا اثرات زمین روی کارکرد دستگاه تاثیر میزاره در واقع در کار میدانی این اتفاق مشاهده شده . شاید علت چیز دیگه ای باشد این یک فرض است دوست من.
ساخت و راه اندازی یک دستگاه مقوله ای جدا از اپراتوری دستگاه است. یک مثال ساده ایا کسی که یک ابزار مثلا چاقو میسازد می تواند یک قصاب خوب هم باشد؟ ممکن هست طرف خون ببیند حالش بد میشود مثل خودم. خیلی مثال خشنی شد.
اینکه چرا این اتفاق می افتد و اسکنها فرق دارند علتش میتواند اثرات زمین باشد همانطور که در برخی نقطه زنها گزینه ای هم برای این موضوع گنجانده شده .
البته این دستگاه با کارایی خوبی که دارد در برابر دستگاه زمین شناسی مدرن با قیمتهای نجومی یک وسیله بسیار ساده است و نمی توان گفت چون دستگاه زمین شناسی شرکتی به اثرات زمین حساس نیست پس این وسیله هم حساسیتی ندارد.
تنها راه برای پی بردن به این موضوع انجام اسکن است و مقایسه نتایج. شاید در یک زاویه خاص نسبت به قطبین مثلا ۳۰ درجه دستگاه بهترین اسکن ممکن را بگیرد. اینها دیگر بر می گردد به کار میدانی و اپراتوری.
وگرنه اثرات مغناطیس و جریان و مقاومت و .... در بحث فیزیک و برق که خودش دنیای دیگه ای است و من اطلاعاتم انقدر نیست که بخواهم این موصوع را با فرمول و اصول فیزیک اثبات کنم.
هدف استفاده بهینه از این وسیله است . که دوستانی وقت و هزینه میگذارند به نتیجه برسند.
نکات اپراتوری در این زمینه متاسفانه کم است و ای کاش دوستان در این مباحث شرکت کنند. در همین بحث و جدل ها می توان به نکات مثبتی رسید. کامنتهای سالهای قبل اگر مطالعه کنید بحث سر استفاده از نرم افزار های پیشرفته بود که خودم مدت زیادی با آنها سر وکله زدم و آخرش نتیجه گرفتیم که تعداد خانه اسکنهایی که در هر بار برداست زده میشود کم است و نرم افزار خطا می دهد و فایل را قبول نمی کند. اگر اشتباه نکنم با یک نرم افزار می خواستم کار کنم نشد وقتی تز چند کارشناس زمین تحقیق کردم دیدم باید هر اسکن ۴۰۰ خانه داشته باشد تا برنامه قبولش کند. چون دیگر ازش استفاده نمیکنم و اسکنر دارم این مطلب را برای دوستان ارسال کردم که نتیجه کار بهتری بگیرند.
زمین مخزن الاسرار است و دنیای ناشناخته ها گسترده.