حمید نوشته است:
البته من در این زمینه تجربه زیادی ندارم ولی طبق تصویر مشخصا در مرکز اسکن شما چیزی وجود داره.
حالا یک مطلب عمومی در مورد سیستمهای تصویری عرض میکنم خواهش میکنم شما و دیگر دوستان توجه جدی داشته باشین. ببینید اشتباه رایجی که اکثر کاوشگران در کار با سیستمهای تصویری اعم از به اصطلاح اسکنر مگنتومتر و یا زمین شناسی مرتکب میشن این هست که فقط در همون نقطه و محوطه کوچکی که بهر دلیل خودشون شک دارن چیزی باشه اسکن میگیرن و اغلب یک لکه رنگی در تصویر ظاهر میشه که اون رو مبنای صحت هدف قرار میدن در صورتیکه در بسیاری از موارد چیزی جز خطا نیست! حالا این خطا مثلا در سیستمهای مگنتومتر بر اثر تغییرات مغناطیسی سطح خاک هست که در مورد اون مدل دستگاه بسیار هم رایج هست یا در مورد این سیستم زمین شناسی میتونه در اثر تغییرات سطحی رسانایی زمین و یا عدم تساوی و تقارن در پراب زنی یک یا چند نقطه نسبت به سایر نقاط رخ بده. در چنین شرایطی طبیعی هست که فقط با اندکی کار کردن روی تصویر داخل نرم افزار میشه لکه های رنگی استخراج کرد که از حیث کاوش فاقد ارزش هست. لذا راهی که وجود داره این هست که یا ناحیه اسکن رو خیلی بزرگتر در نظر بگیرین یا همون ناحیه رو دوباره و از جهت دیگه ای اسکن کنین. اگر باز هم لکه رنگی در تصویر درست در همون نقطه وجود داشت میشه احتمال داد که چیزی وجود داره. البته این مساله در مورد سیستمهای مگنتومتر به اون شکل صدق نمیکنه چون تغییرات مغناطیسی در هر صورت وجود دارن و با اسکن چند نقطه در اطراف هم میشه متوجه شد که باز این لکه ها ظاهر میشن و طبیعتا نمیشه ازش نتیجه سنس هدف رو داشت.
مهندس جان ممنونم ک کمک و راهنمایی بسیار ارزشمندی کردین.
نکاتی ک مد نظرم بود طبق گفته شما تا حدودی رعایت شد.مثل پاکسازی سطح و متر کشی و مشخص کردن خانه میخ اسکن و تقارن مناسب در خانه بندی یک در یک.چیزیک بیشتر سعی کردم باشه وقتی نقطه ای ردیاب گرفت خود اسکن بزرگتر گرفتم.نقطه محدود ردیاب دقیقا وسط اسکن هست ولی دیگ جای کار نداشتم
ولی نکته ای ک مد نظرم نبود اسکن کردن از یک سمت دیگر بوده.
سیستم مگنومتر در تایپیک جداگانه در درایو بهنام مطلب توضیح داده بودم ک سنسور بدون قاب خوب کارمیکنه ولی وقتی تو قاب میره افت برد داره و بازم طبق گفته شما برمیگرده ب مدل خود گیرنده یا درایو ک نحوه عملکرد خود درایو و نحوه انالیز.
ممنونم.بازم نکات مهم و کلیدی واموزش باارزشی بدست اوردم.ممنونم