FelezJoo
http://www.felezjoo.com/

علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=4542
صفحه 1 از 1

نویسنده:  farman. [ دوشنبه 31 شهریور99 - 11:02pm ]
عنوان پست:  علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

دوستان که خبره ردیاب و کندوکاو هستن حتما برخورد کردن موقعی که هدفی را تعیین میکنن و مثلا متراژ دو متر بهشون میده اما دو متر که کار میکنن به هیچی نمیرسن و دوباره وقتی عمق گیری میکنن میبینن متراژ جدید میده و در واقع ردیاب لایه لایه متراژ میده مثلا لایه اول خاک نرم لایه دوم متراژ سنگ و همینطور تا به هدف برسن
حالا اساتید اگر کسی راه حل مشخصی برای عمق گیری داره و یا نحوه رفع این مشکل ممنون میشم بیان کنه سپاس

نویسنده:  بهرام [ سه شنبه 31 شهریور99 - 3:08am ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

درود دوست کورد عزیز.اول از همه شما باید مطمئن شده باشین که هدف رو درست نقطه کردین که با ردیاب جفت انتن کار سختی هست .معمولا زمانی که هدفی وجود نداشته باشه رفتار ردیاب به همین شکل که توضیح دادین میتونه خودش رو نشون بده ممکن نیست هدفی رو درست نقطه کرده باشین ودر عمقگیری در حفاریی چنین مشکلی پیش بیاد.به احتمال بالا شما ذرات موجود در خاک رو زدین و با تخلیه خاک یون موجود در خاک هم دچار تغییر میشه واین مشکل پیش میاد. اسم دستگاهت چیه چون ممکنه هدف درست باشه اما ردیاب نتونه تشخیص درست بده

نویسنده:  farman. [ سه شنبه 1 مهر99 - 10:37am ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

درود بهرام جان ردیاب خاصی ندارم با موبایل فرکانس میدم و همینطور خوراک
در کنارش هم نقطه زن استفاده میکنم

نویسنده:  بهرام [ چهارشنبه 1 مهر99 - 3:21am ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

توضیحات کامل پ خ شد.از فلزیاب با لوپ بزرگ 2در 2 باید استفاده بشه @};-

نویسنده:  madrek [ پنج شنبه 3 مهر99 - 9:31am ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

بهرام نوشته است:
توضیحات کامل پ خ شد.از فلزیاب با لوپ بزرگ 2در 2 باید استفاده بشه @};-

مهندس توضیحات رو اینجا هم میزاشتین ما هم استفاده میکردیم

نویسنده:  بهرام [ جمعه 3 مهر99 - 2:42am ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

مادریک عزیز این مسائل رو بارها توضیح داده بودیم.حذف وتایید ذرات نقطه یابی حجمگیری شناسایی اهداف واقعی از کاذب همه این ها در این انجمن وجود داره ومطلب تازه ایی نبوده که گفته نشده باشه.اما چون مشتاق هستین به خاطر گل روی شما مطلبی که به عرض دوست خوبمون روسندم هم تا حدودی اینجا باز میکنم حالا شما که خودت استادی اما دوستانی که آشنایی کامل ندارن هم چیزی یاد بگیرن .مطلب این بود که اول از همه با انتن خالی حوالی چاله و روش حذف ذراتی که تو همین انجمن مطالبش رو کامل مستند کردم اول از هدف ومکانی که تایید کردن مطمئن بشن که فلزی وجود داره یا خاک دارای املاح وذرات رو گرفتن.چون معمولا اگه فلزی وجود داشته باشه این چندگانگی در حجمگیری و عمق گیری خیلی کم بوجود میاد مگه اینکه هدف خیلی کوچیک باشه یا در عمق بالایی باشه ودر مقابلش خاک دارای املاح هم وجود داشته باشه که این مشکل پیش بیاد.که روشهای زیادی رو هم دوستان تجربه کردن و انتقال دادن مثل استفاده از سرکه یا بهم زدن خاک اطراف میتونه تا حدودی معادله رو عوض بکنه :)

نویسنده:  جهان بین [ یکشنبه 4 آبان99 - 2:47pm ]
عنوان پست:  Re: علت خطا در عمق زنی ردیاب ؟

درود به همه دوستان عزیز @};-

طبق تجربه شخصی بنده و وقت گذاشتن بسیار روی آنتنهای ال رود میتونم بگم بطور حتم - پدیده گیرندگی و جذب تنها یک عامل مشخص نیست که بشه راجبش نقد و بررسی انجام داد -- یعنی وجود چند عامل در کنار هم باعث بوجود آمدن این پدیده میشن 8-|

کلا ذات ردیابی هیچ خطایی نداره :D اون چیزی که بدن اراییه میکنه آنتن معادلش جستجو میکنه --- البته بازم میگم شکار فلزات و شرایط دفن اون گاهی شرایط رو پیچیده میکنه --- ولی خب دوستان توجه نمیکنن چه دوتا میله چه ردیاب فرکانسی -- اصل اون انرژی بدنه که تمرین و اپراتوری میطلبه --- چون ذات بدن آدم از هر چیزی پیچیده تر است --- امام میگم سیر کردن در دنیای ردیابی برای کشف فلزات با این روشها باعث اتلاف عمر میشه -- مگر عمیقا هدفی بزرگتر داشته باشید --- موفق باشید

صفحه 1 از 1 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند.