استاد حمزه یا بهتر بگم برادر حمزه من این فرکانس رو یه ماه بیش داده بودین 37.32 رو چن جا تست کردم ولی در 2 تا مکانش خطا زد ولی اون یکی مکان رو به خاطر شرایط بد هوا هنوز حفاری نکردم.همانطور قبلا هم گفتم بازم میگم منطقه ی ما عامل خطاشش خیلی بالا هست ..مخصوصا اون باغ .فردا اگه هیچ اتفاقی نیفته ..میرم برای باغ و این فرکانس رو حتما تست میکنم و بهترین نتیجه رو ازش میتونیم بگیریم .متاسفانه چند روز یه نفر ردیاب رو برده بیش خودش و بخاطر همین این مدت نتونستم برم و تست کنم و الا من همیشه در خدمت دوستان عزیزم هستم .......فبلا گفتم یک مهندس ردیاب رو باز کرد و همه ی مداراتش رو بخوبی بررسی کرد و گفت این مدارات اصلا هیچ گونه مشکلی ندارن و هرکی این رو ساخته فوق العاده روش تمرکز کرده ...............ولی یه حرفایی زد ولی استاد جاوید همشون رو رد کرد ولی خودم حتما این روش که اون مهندس گفته رو باید یه بار تست کنم شاید جواب بده
و دوستان عزیز همانطور که مانی عزیز هم اشاره کردن یه ماه هستش که خبری از بچه ها تو سایت نیست ..و الان همه ریختن تو سایت
منم یه خواهش دارم اگه میخوایین به چیزی برسیم باید همه با هم تلاش کنیم والا نمیتونیم و ادم دلسرد میشه باور کنین الان وقتی دوستام میگن بریم حفاری تمام بدنم به درد میاد از بس دلسرد شدم .برای موفقیت باید تشویق بشی بس بهتره به همدیگه روحیه بدیم .ولی من تا اخر عمرم نا امید نمیشم و بازم میرم حفاری