سلامی دوباره خدمت تمام دوستان کاوشگر
با اجازه از دوست گرامیم
حمزهخوشحالم اعلام کنم به یاری الله متعال بعد از کش و قوسهای فراوان تونستیم نتیجه قابل توجهی از تستهامون بگیریم
و بتونیم بسیاری از خطاهارو شناسایی کنیم که این با حفاریهای بیشمار و پیدا کردن عاملهای خطا میسر شده و جا داره از همه عزیزانی که در این چند ماه از جون مایه گذاشتن و همه خطرات و زحمات رو متقبل شدن تشکر ویژه داشته باشم
خداقوت دوستان عزیز خسته نباشید.
ابتدا از
مهندس مجتبی و مهندس حمید عزیز بابت طراحی این ردیاب و مساعدتهاشون و سایت خوبشون تشکر میکنم و از اینکه همیشه دوستان را یاری داده اند ممنون و سپاسگزارم.
نفر بعدی بیگمان کسی نیست جز
جاوید عزیز که پیشگام فرکانسگیری بودن و یکه و تنها چندین فرکانس را استخراج کردن و در اختیار دوستان قرار دادند. جا داره از زحمات ایشون قدردانی بشه .
جاوید عزیز خسته نباشید ،ازتون متشکرم.
از دوستانی هم که در این مدت متحمل حفاریهای بیمورد شدن تشکر میکنم که در اکثر موارد موجب پیدا شدن عاملهای خطا میشد و فرکانسهای بدست آمده بیشتر مورد تست قرار میگرفت و ماهیت فرکانسها رو بیشتر مشخص میکردند. به شما هم خسته نباشید میگم.
دوستان من به کمک دوست گرامیم
حمزه که نقش اصلی رو در این کار ایفا کردند و هم چنین جناب
بنیامین به این فرکانسها دست یافتیم که امیدوارم بتونه جوابگوی بسیاری از شما عزیزان باشه و از خطاهای زیادی جلوگیری بشه
این فرکانسها با این عوامل خطا تست شده و نتیجه مثبت بوده.
جیوه – یه پاکت سیمان که سیلیس داره – ریشه درخت – مغناطیس – سفال خیس و خشک – استخوان – رطوبت و آب و نیم متر برفعرض کنم که این فرکانسها چه در خشکی و چه در رطوبت نقطه و عمق و وزن دقیق میزنه.
فرکانس پایین برای نقطه زنی(طلا) :
37.32فرکانس بالا برای شعاع زنی (طلا) :
1331.5موفق باشید دوستان عزیز