نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان دوستانی که این مدار رو ساختن لطفا تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن. ضمنا مهندس جمید عزیز و آقا مجتبی هم در مورد تقویت و افزایش برد این مدار لطفا نظر بدین و یا اگه مدار VLF بهتری سراغ دارین لطفا بفرمائید. موفق باشین
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 25 فروردین1392 - 11:52pm |
|
 |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
ببخشید مهندس تفکیکه این دستگاه تصویریه یا طوره دیگه و در شماتیکه مدار قسمته تفکیکشو می تونید مشخص کنید ممنون
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
دوشنبه 25 فروردین1392 - 1:07am |
|
 |
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
bina نوشته است: سلام دوستان دوستانی که این مدار رو ساختن لطفا تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن. ضمنا مهندس جمید عزیز و آقا مجتبی هم در مورد تقویت و افزایش برد این مدار لطفا نظر بدین و یا اگه مدار VLF بهتری سراغ دارین لطفا بفرمائید. موفق باشین سلام.راستش من اینو ساختم.تقریبا 20 در 20 رو در 50 سانت میزنه.البته دوستان گفته بودن سینی قطر 30 را در 1/5 میزنه .اما من نتونستم.حالا یا اینکه من مشکل داشتم در ساختش که فکر نکنم اینطور باشه(چون تموم خروجی پایه ها رو با نقشه فنی مطابقت و تست کردم) یا ارزش ساخت با این برد نداره.اگه بشه تقویت شه خیلی خوب میشه.قربونت 
|
سه شنبه 27 فروردین1392 - 3:54pm |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام رضا جان . ما باید واسه هر فرکانس فلریاب یک سیم پیچ جداگانه بسازیم ؟ مثلا اگه یه کویل با تعداد دور 25 داشته باشیم و با قطر 30 سانت ، میشه واسه همین دستگاه یه کویل طراحی کرد با قطر 50 و با تعداد دور 25 ؟؟ میشه لطف کنی راهنمایم کنی
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 9:13am |
|
 |
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
احسان نوشته است: سلام رضا جان . ما باید واسه هر فرکانس فلریاب یک سیم پیچ جداگانه بسازیم ؟ مثلا اگه یه کویل با تعداد دور 25 داشته باشیم و با قطر 30 سانت ، میشه واسه همین دستگاه یه کویل طراحی کرد با قطر 50 و با تعداد دور 25 ؟؟ میشه لطف کنی راهنمایم کنی خیر وقتی سایز تغیر میکنه نمره سیم و پیچیدنش هم تغیر میکنه . شما طبق جدولهایی که گزاشتم پیش برین مشکلی پیش نمیاد چون اون جدولهای لوپ های شرکتهای مختلفه و همگی از قبل محاسبه شدست .
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 6:14pm |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
مرسی رضا جان .باشه همین کارو میکنم .
فقط یه سوال دیگه: سیم پیچ های دستگاهای vlf و پالسی با هم فرق دارن ؟؟؟؟؟؟
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 9:46pm |
|
 |
mahditala
کاربر فعال
|
دوستان مدار تفکیک صوتی این مدار کسی داره که به دوتا صدا تفکیک میکنه؟
|
پنج شنبه 31 مرداد1392 - 7:25pm |
|
 |
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان من دوست دارم این دستگاه رو بسازم و همه مطالب رو خوندم فقط میخوام بدونم کدوم PCB درسته که من شروع کنم به ساختش و در مورد سیم پیچ با چه نمره سیمی باید بپیچمش و اینکه تنظیم لوپ ها به چه صورته ممنون میشم منو راهنمایی کنیید چون دوس ندارم PCB رو اشتباه بزنم که هم وقت گیره و هم دلسرد کننده منتظر جواب هستم
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 12:55pm |
|
 |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
mojtaba gold نوشته است: سلام به همه دوستان من دوست دارم این دستگاه رو بسازم و همه مطالب رو خوندم فقط میخوام بدونم کدوم PCB درسته که من شروع کنم به ساختش و در مورد سیم پیچ با چه نمره سیمی باید بپیچمش و اینکه تنظیم لوپ ها به چه صورته ممنون میشم منو راهنمایی کنیید چون دوس ندارم PCB رو اشتباه بزنم که هم وقت گیره و هم دلسرد کننده منتظر جواب هستم شما به این سایت برو اخرین تغییراتشه http://silverdog.co.uk/
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 2:25pm |
|
 |
mojtaba gold
کاربر فعال
|
این سایت رو رفتم بیشتر شبیه فروشگاه
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 6:14pm |
|