نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
ممنون بردیا جان منتظریم
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 12:44pm |
|
|
*ايران*
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: *ايران* نوشته است: jegvar نوشته است: درود ایران عزیز, راجع به خطکش عمق این دستگاه توضیح بدید؟ شاخص عمق جهت مشخص کردن عمق تقريبى هدف بوده که تا 100-80 سانت کارآيى خواهد داشت. سلام ایرا عزیز میشه لطفا بفرمایید بهترین نتیجه تون با این سیستم چقدر بوده؟ بردياى عزيز اتفاقا خيلى هم با دوستان و برادران خوبم حال ميکنم و مخلصه همگى هستم.به دليل مشغله کارى زياد فعال نخواهم بود تا مدتى کوتاه. 71 سکه طلا اشکانى در عمق 140-150 سانت پخش شده در يک نقطه بصورت يکجا مشخصا ذخيره شده توسط شخصى بوده و قبر نبوده است.
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 9:11pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
تبریک می گیم ایران عزیز موفق باشید
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 11:23pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
مگر اشکانیان سکه طلا داشتن
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 9:35pm |
|
|
ازاد
|
نه بابا هنوز زمان اشکانیان فلز کشف نشده بود غار نشین بودن
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 10:10pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ازاد نوشته است: نه بابا هنوز زمان اشکانیان فلز کشف نشده بود غار نشین بودن دوست عزیز بجای نمک ریختن یکم به پست دوستمون دقت کنید. جناب مقدسی درست زدی وسط خال...بنده هم به این نکته دقت کردم و کلا قضیه سی تی ایکس برام تموم شد چند وقت پیش....و این نکته رو با استاد شمس هم در میان گذاشتم...و با قاطعیت خدمتتون عرض میکن که در کل دوران اشکانی فقط یک مدل سکه طلا وجود دارد که اون هم به تعداد محدودی در ارمنستان کشف شده و تابحال در هیچ جای دیگر دنیا همچین چیزی که جناب ایران کشف کردند پیدا نشده... در انتها فقط میتونم بگم که: برداشت آزااااااد موفق باشید
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 3:59am |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
من به گفته استاد ایران اعتماد دارم اعتقاد شما هم بر میگرده به مطالبی که چند سال پیش در همه وبلاگهای گنجیابی پخش کپی شده بود و هیچ منبع علمی قابل اعتمادی نداشت که در اون گفته شده بود هنوز سکه طلای دوران اشکانی کشف نشده, وگرنه حتی در ویکی پدیا چند نوع سکه طلای این دوران توضیح داده شده
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 8:41am |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
حرفتون خیلی زشت بود داداش من کلا به تاریخ علاقه دارم بالغ ده تا کتاب فقط در مورد اشکانیان دارم اگه خواستید به شما تقدىم کنم تا مطا لعه بفرماید احتمالا سکه ها مال دوره دىگه بوده
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:14am |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: ازاد نوشته است: نه بابا هنوز زمان اشکانیان فلز کشف نشده بود غار نشین بودن دوست عزیز بجای نمک ریختن یکم به پست دوستمون دقت کنید. جناب مقدسی درست زدی وسط خال...بنده هم به این نکته دقت کردم و کلا قضیه سی تی ایکس برام تموم شد چند وقت پیش....و این نکته رو با استاد شمس هم در میان گذاشتم...و با قاطعیت خدمتتون عرض میکن که در کل دوران اشکانی فقط یک مدل سکه طلا وجود دارد که اون هم به تعداد محدودی در ارمنستان کشف شده و تابحال در هیچ جای دیگر دنیا همچین چیزی که جناب ایران کشف کردند پیدا نشده... در انتها فقط میتونم بگم که: برداشت آزااااااد موفق باشید دوست عزیز میتونی بگی به چه نتیجه ای رسیدی که میگی سی تی ایکس برای من تموم شده است؟
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 5:36pm |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
moghadasi نوشته است: حرفتون خیلی زشت بود داداش من کلا به تاریخ علاقه دارم بالغ ده تا کتاب فقط در مورد اشکانیان دارم اگه خواستید به شما تقدىم کنم تا مطا لعه بفرماید احتمالا سکه ها مال دوره دىگه بوده دوست عزیز قصد من توهین نبود, باز هم اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرده عذر میخوام
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 5:39pm |
|
|
|