دوستان عزیز خدمتتون مژده بدم لحظاتی پیش اقای صفایی نسخه جدید فایل هگز FPL-22 رو در وبلاگشون منتشر کردن!
واقعا جالبه ما وقت نداریم به کار و پروژه خودمون برسیم اونوقت مدعی کپی کردن لورنز بصورت شبانه روزی مشغول تلاش برای کپی ردیاب قدیمی ماست!!!
البته این به همگان ثابت میکنه مطالبی که بنده دیروز در خصوص شکست خوردن عملیات کپی توسط ایشون مطرح کردم درست بوده! وگرنه نیازی به ارائه نسخه فایل هگز جدید نبود.
ولی باید خدمت اقای صفایی عرض کنم این بار بیشتر اشتباه کردین! در این فایل هگز نه تنها امواج مشکل دارن ؛ بلکه نمایش شارژ باطری و عملکرد دکمه ها هم ایراد بیشتری داره! حالا من نمیخوام بیشتر توضیح بدم شاید هم ایشون با این تلاش شبانه روزی بالاخره موفق شد حداقل فایل هگز رو درست در بیاره!
نکته جالب برای من این هست که اصلا ایشون از چه روشی برای کپی میکرو استفاده میکنه که هر بار یه فایل هگز متفاوت از آب در میاره که حتی حجمشون هم با هم تفاوت قابل ملاحظه ای داره!
در اینجا میخوام توجه دوستان رو به نکته جالبی جلب کنم خواهش میکنم خیلی دقت کنین. همونطور که اشاره کردم عملکرد دکمه ها در فایلهای هگز ایشون بخوبی دستگاه اصلی نیست. این نکته مطلبی رو در خصوص عملکرد دکمه های دستگاه EPG-8000 اقای صفایی به خاطر من اورد که یادم هست اقا مجتبی میگفتن ظاهرا بعضی اوقات دکمه های اون دستگاه درست و روان عمل نمیکنه. من خواهش میکنم دوستانی که با دستگاه 8000 اقای صفایی کار کردن در صورت درست بودن این مطلب رو تایید کنن. اگر اینجور باشه احتمالا میتونیم نتیجه بگیریم که میکروی دستگاه 8000 هم حاصل همین مدل کپی برداری خاص اقای صفایی هست!!!
در این صورت مشخص میشه که اولا قسمت دیجیتال 8000 طراحی اقای صفایی نیست که البته بنده قبلا هم همین نظر رو داشتم و در ثانی با توجه به کپی ناقص و اشکالداری که داریم میبینیم قطعا قسمت دیجیتال دستگاه 8000 هم کارایی نمونه اصلی که از روش کپی شده رو نداره!
اینطور که داره پیش میره بنظر من اقای صفایی هر روز بیشتر به خودش ضرر وارد میکنه. همه این داستانها در این انجمن ثبت میشن و قابل مطالعه برای همه از جمله کاربران جدید هستن و لذا موقعیت کاری ایشون هر روز بیشتر به خطر میفته. با این اوضاع واقعا برای من جالبه که ایشون چرا اصرار داره این مسیر دشمنی رو بیشتر ادامه بده؟! آیا عقل سلیم قبول میکنه کسی که فکرش به این مسائل ساده در مواجهه با دیگری نمیرسه ؛ بتونه دستگاهی با کیفیت تبلیغ شده رو عرضه کنه که دیگران رو به سمت موفقیت سوق بده؟!