babrestan نوشته است:
فرانکو با شرایط فعلی خوب نیست مگه کلا داستانو بفهمی و کار کنی و در اخر بازم ب فرستنده نیازه و باز هم باید ازمایش بشه
ولی اینها ازمایش خودشونو پس دادن
سیستمهای قبلی درک و کشف شده ک حالا میخام اونو انجام بدم
ترجیح میدم فقط تو این مورد مسیریو برم ک یکی قبلا جواب درستی گرفته.
ی برد dch و ی فرستنده tda و ی برد دیگم داره چیز خاصی نیست
شاد باشی
خب در این خصوص سیستمها چه قبلی و چه اینده هاشون کاربر طلا کاملا شرح دادند که هر شرایطی یک سیستم خودشو نیاز داره مثلا فرانکو در یک شرایط عالیه درصورتی که pdk اصلا صداش درنمیاد یا مثال pi و vlf ها که هر کدام در یک شرایط عالی هستند و در شرایطی یکی خوب و یکی بد هستند بنظرم فرانکو میشه با دستکاری برد کیلومتری گرفت ازش بدون نیاز به بردهای اضافه دیگه ای خیلی ها هم با فرانکو به موفقیت رسیدند در شرایط جوی مختلف و خود منم از ۲۰۰ متری یک مکان اتاقک را سنس گرفتم با فرانکو ۳ چراغ طرح آقا پیام ولی شرایط کار کردن روی مکان خوب نبود که بار را دربیاریم،همین فرانکو فرکانسشو باید پایین بیاریم و از یک فریت ۲۰ سانتی برای انتنش استفاده کنیم اونوقت بردش به یه رقم عجیب میرسه از ۱ متر تا ۱۰ کیلومتر به بالا!!!!
این ذات فرانکو هست که از رادیو گرفته شده از دید انرژی کاملا قابل دستیابیه!!!
خب pdk 3 هر ۳ مدارشو آقای مورگان توضیح دادند در پست های قبلی قابل مشاهدست خودم کپی کردم اوردمش توی اینجا پست کردم،
البته tda یک گیرنده قوی هست که به تنهایی ۷ برابر قوی تر از همین نسخه pdk اقای والدنی هست که خود آقای مورگان توصیه به ساختش کردند،یعنی tda گیرنده هست ولی با نویزهای مزاحم خیلی صمیمیه

حالا یک سوال از شما وجه تشابه tda و فرانکو را میدونید چیه؟
تصمیم باشما...
یک شماتیک tda دارم که میتونه کارتونو راه بندازه و البته بدون نویز هم هست اگر خواستید میزارمش و اگر جناب مهندس حمید هم اجازه بدن در این خصوص مدار گزاشتن بهتره که اساتید اول نظر بدن چون زمینه را برای افراد کلاهبردار مساعد میکنه چون میدونم خودتون درک میکنید این موضوع را
موفق و پیروز باشید