babrestan نوشته است:
دارم میبینم ک ۱۲ نفر ویدیوتو دیدن ولی کسی صحبت نمیکنه.
اول اینکه به حرف قبلیم بیشتر دقت کن
دوم اینکه این روش تستی ک داری انجام میدی درست نیست.
دستت نباید نزدیک فریت بشه فلزرو یطور دیگ نزدیکش کن ،مثلا انگشترو بزا توی چوب.حتی فلزی که دستت بهش در تماس هست رو نباید نزدیکش کنی برای تست چون گول زنندس.
سوم اینکه سیستم من دستو تا ۱۲ سانت اینا سنس داره.
حتی یدونه ساخته بودم دستمو ۳۰ سانت میزد
پیدی ساخته بودم یه سکه رو نزدیک ۳۰ سانت میزد.اونم فقط بخشی از پیدی بود.بقیش نه.
ویدیو دارم ولی نمیخام چیزی بزارم سو استفاده بشه
شاد باشی
سلام استاد ببرستان
آره ویدیوی تست جالبیه

ولی حیف که کاری ازش بر نمیاد حتی توی مکان باستانی و تقریبا دست نخورده تستش کردم ولی هیچ بر هیچ
اما این برای مبدتیان که دنبال یک سیستم برای شروع هستن چیز جالبیه البته اونایی که چشم بصیرت در این کارزار دارن بدون سود نمیمونن. یک ایرادش بنظر من اینکه حدودا دوهزار برابر باید تقویت بشه.
چشم استاد اون موردی که گفتیدرا اویزه گوشمه چند روزه دارم روی اون هدف کار میکنم و به نتایجی هم رسیدم انشاالله هنوز ادامه داره اما دیگه واقعا خسته شدم از بس تحقیق و جستجو کردم،کماکان به لطف خدا محکمتر ادامش میدم.
چشم استاد ببرستان ممنون نکات بسیار خوبی فرمودین
در این خصوص که سنس دست داره یا نه مربوط به فرکانس و رزونانس قسمت انتن میشه البته شما استاد مایی با این وجود اگه تا این حد سنس دست و فلز دارین شما سیستمتون باید فلزیاب باشه نه الکترو مغناطیس دور برد اگه اشتباه نکنم فلزات ریز از دست سیستمتون درمیره،فیزیک هسته ای توضیحاتی در این خصوص داره که اشاره به انرژی مولکولی و جهش اتم های یک فلز در مواجهه با یک نیروی الکترو مغناطیسی و تحریک اون فلز هست که به فرض مثال رفتاری مثل مولکول های یک لیزر هنگام روشن شدن که یک پله مولکول های کریستال به سطح بالاتر از خود میرن که لیزر های یاقوت نمونه بارزش به خاطر طول موجی که هنگام تحریک شدن با نور سفید ساطع میکنه به رنگ سرخ بسیار زیبایی هست که به اعماق بدن نفوذ میکنه و انرژی و طول موج مخصوصش باعث ترمیم استخوان و حتی درمان دیسک کمر و مفاصل هست برای درمان ازش استفاده میشه،یا مثل لاین سبقت اتوبان سرعت میگیرن ؛ مثل اورانیوم که پرتوهای ناشی از جنبش اتم هاش توی یک محفظه بخار الکل قابل مشاهده هست، ِطلا هم یک فلز هست که رفتار اتم هاش با همه فلزات متفاوته که خیلی خیلی کم هست و در حد اپسیلون شاید اولین نفری باشم که این حرفو میزنم اما فرضیه ای دارم که توجیه کننده هست یک اشاره میکنم ! تفاوت چکش خواری طلا با سایر فلزات!!! ؛ در مورد نحوه تست البته قبل از ویدیو فلزات را با نخ ۲۰ سانتی بستم همینجوری بود تفاوتی نداشت
استاد ببخشید که فضولی میکنم، سیستم pd در بهترین حالتش اینجوری که من شنیدم و تست هاشو دیدم ۳ الی ۴ متر بردش هست البته یک عده هم میگن بردش خیلی بیشتره! فلذا باز هم نیاز به یک نقطه زن خوب مثل فلزجو پای کار هست،
خب اگر میخواین ریز هم بگیرین که قبلا هم جناب مهندس حمید در تاپیک فرانکو فرمودند که شاید یک فلز ریز نتونه امواج مگاهرتزی تولید کنه و شاید هم یک سکه در شرایطی انقدر میدان قوی تولید کنه که از چند ده متر قابل ردیابی باشه پس نتیجه؟ گیرنده کیلوهرتزی با تقویت ۱۰ الی ۲۰ میلیون برابری با رزونانس مناسب هر منطقه که مشکل کیلوهرتز هم نویزهای مزاحم و بی ربط و بالانس پیاپی هست...
البته کم و کاستی زیاد دارم خیلی زیاد این یک جمع بندی بود انشاالله تکمیلش کنم سیستم را تا ببسنم چی میشه
ممنون از حمایت و نظر ارزشمندتون استاد ببرستان شاد و تندرست باشید